Jamie Oliver's Great Escape - Italy

Hej! Jag kommer inte med något recept idag men jag kommer med en länk! Inte så dåligt det heller. Det är nämligen så att jag har blivit helt beroende av ett pogram som handlar om Jamie Oliver som reser i Italien på jakt efter inspiration. Låter lite lame jag vet, men det är kul och jag älskar ju italien! Här är en länk!


Chevré Chaud

Hej! I Lördags var jag på födelsedagsmiddag hos min fina vän Emelie. Hon bjöd oss på en väldigt god förrätt som jag valt att kalla Chevré Chaud (men jag är lite osäker på stavningen...)Jag skulle tro att hon har gjort såhär:

Rostat mörkt bröd, kanske i ugnen med Chevre på. Lagt på ruccola, samt torkad tomat och strött över rostade pinjenötter och sedan ringlat över honung!

Sallad på en varm dag!

Hej! F*n va glad jag blir när det är sommar utomhus. 25 grader visade min termometer att det var utomhus, det tror jag också, för man kunde nästan se hur mina plantor växte lite!

När det är såhär fint väder, då MÅSTE man grilla. Så är det. Så idag grillade jag ribs och så gjorde jag en fett god sallad. Mmmm!Sommarsallad

Potatis
Charlottenlök
Morot
Räddisor
Blomkål
Paprika
Bönor

Jag gjorde som såhär, jag stekte potatisen som redan var kokad i en panna på grillen tillsammans med vitlök och olivolja. Sen strimlade jag alla andra grönsaker i ganska små bitar för att sedan blanda allt. Jag gjorde en dressing på en del citron, tre delar olivolja, salt, peppar och lite torkad chilli. Sen blandade jag allt och serverade mitt på bordet!

RSS 2.0